LOPPAN!

Jepp, nu e det nog sahar, jag har drabbat av nagot hemskt! Forst trodde jag det var vanliga myggbett, tyckte det var lite markligt att det kom fler o fler hela tiden hur mycket myggmedel jag an satte pa mig! Dessa sma stick kliar i alla fall natt fruuktansvaaart!!! Dom har bombaderat mina ben helt total (vilket brukar va det enda stalla mygg gillar pa mig i vanliga fall) men aven lite stick har o var pa resten av kroppen! Som tur e har jag inte ett enda stick i ansiktet!
Det som skiljer sig fran myggbett e att dom e lite mindre. I alla fall messa figge Carin for en stund sen o sa dett det kunde va loppor! Jag tror jag door! Sa hadan efter blir jag nu kallad Loppan av figge. Han vagar knappt inte ga i narheten av mig. Konstigt om nu bara jag skulle fa det. Vi har ju sovit i samma sang i 27 dagar o borde fa ungefar desamma da kan man ju tycka!!! men meen. Jag trycker i mig allergitabletter o smorjer med alo vera sa far vi se vart det ledar. Om man itne blir sjukt av det sa ska det itne finnas sa mycket man kan gora utan det ska forsvinna av sig sjalv! vanta o se, o imorgon bar det av pa trecking, o det lar det val inte bli battre av! Sova i djungelen med alla andra djur! Hur ska detta ga :)


For nan dag sen nar jag stod i hyddan pa koh lanta o skulle duscha ser jag natt som ror sig bakom mig i spegel lite snabbt. Helt forskrackt blir jag eftersom jag trodde jag va sjalv i badrummet o det jag ser e en man i speedos. VAAD gor han har tankte jag! Figge ager inga speedos!! Kollar ut ur duschen o ser da figge som hittat min val andvanda bikini som jag precis slangt i papperkorgen for den va helt tunnsliten o genomskilning. Kul tankte han o drog den pa sig! Hahah, knappa manniksa! Forstor inte vad det e med killar, dom har nan dragning att nangang kla ut sig till tjejer. Har nog aldirg vatt pa en maskerad dar det inte funnits nagon kille som klatt ut sig till tjej! markligt markligt :)



Nu bar det av pa annu en nattmarknad! Sa sjukt mysigt, jag alskar det!

PUSS //M

Kommentarer
Postat av: Jonas

Det borde vara olagligt att publicera sånna trans bilder. ;P

ha de underbart där nere men undvik fler sånna bilder bespara oss läsare tack.

2009-02-21 @ 14:38:37
Postat av: cajsa.

hahahahahahaha,

fick du mersmak av transorna ?? :D

2009-02-21 @ 17:18:14
Postat av: Mum Carin

Håller med såna bilder borde förbjudas! Är du säker på att det är min son???Malin,du fattar väl att lopporna går vilse på hans håriga ben!Kramar

2009-02-21 @ 21:17:48
Postat av: F

Som sagt man fick ju inspiration av transorna, daremot kande jag pa studs att bh.n inte var nat for mig, men ett par sliskiga speedos hade verkligen visat upp hela harli...manligheten!

2009-02-22 @ 07:20:28
Postat av: Tant V

Va??? Nattmarknad. I bikini????!!!! ;))

2009-02-22 @ 07:52:58
Postat av: Anonym

Så jävla nice att du äntligen vågar visa upp ditt rätta jag Fredrik! Men jag ska ju inte förneka att bilden väcker lite skamliga tankar i huvudet, grrr.. Ser fram emot att följa resan när ni når staterna. Glöm då inte att leta Promise Divine skivor i affärerna :)



Ha det och lycka till med lopporna, låter inte så stekigt va?

2009-02-22 @ 13:56:30
URL: http://www.myspace.com/promisedivine
Postat av: anna

hahahahah jag tror jag dööör, skrattade så mycke så jag fick lägga mig på golvet och chippa efter luft.. fredrik, du gör dig verkligen som tjej :)

2009-02-23 @ 19:21:11
Postat av: Mamma Marina

Hej min lilla loppa!

Känns konstigt att ha dig så långt borta när du får besök av så hemska djur:)Men vad brukar vi säga,får man bara ha livet i behåll så:)

Ni bör väl vara på vidare resa nu om jag inte är helt fel på det.

Du vet Figge att jag gillar dig trots dina böjelser.

Ha det gott och var rädda om er!kram

2009-02-24 @ 19:44:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0