Cairns, Australien

Hej allesammans!

Vi gar nu in pa de sista dagarna i australien och de sista dagarna tillsammans med vart resesallskap, lite vemodigt men ska samtidigt bli kul att komma till Nya Zeeland!

Vi gjorde WhitSundays under ganska hyfsade forhallanden, sjalvklart skulle det regna nar vi besokte varldens vackraste strand men vi har varit dar iallafall, aven om det inte var under perfekta forhallanden.

Jag njot i fulla drag bortsett ett riktigt arrogant as till guide, Malin daremot var sjosjuk mestadels och njot inte alls av seglingen. Nar det var som varst med vagor och blast fraga en i besattningen malin om allt var OK? Malin svarar med sin klassiska killer blick -I don't wanna be here AT ALL!

Pa tal om seglingen forresten sa blev vi igen duktigt blasta!
Var seglingsdatum blev uppskjuten pga cyklonen och for att vi skulle hinna med whitsundays var vi tvungna att uppdatera oss till en storre och fraschare bat som skulle kosta oss 20 dollar eftersom den andra vi bokat var full vid tidpunkten.
Var uppgradering som de kalla det var istallet en mycket mindre bat i storlek och i stek potential, men dessto mer sport segling bat....... vi som tankte oss steka pa dack, ata fint vid bord om kvallarna och bo i hytter, tji fick vi.
Men men, nu har vi gjort det med, Palle hade nog vatt avis ;)

Delar med mig av lite whitsundays bilder.


Myspys


Gustav testar vindforhallandena, tror han har det har med vaderleksintresset efter sin far.



Maula pressar & steker som vanligt


Fraga mig inte vad Sebbe forsoker leverera med denna bild, men han njuter iallafall!


I solnedgangen i vantan pa mat ute pa whitsunday


Capten himself


Malin och Karin iforda sina regnrockar nar det regna och storma som varst pa resan. (I arligehetens namn var vi nara land, darav deras leenden pa lapparna)

Vi lamnade sedan Airle Beach med nattbussen mot Cairns och har ar vi nu och spenderar de tva sista natterna med "ganget".
Idag korde vi zoo/wildlife park. Mannen bestammde sig for en krokodilfarm medans kvinnorna tog sig till zoo. Blev ett dyrt kalas men nu har vi sett det ocksa :)


Galen krabat


Galen krabat 2


Latt mitt favoritdjur, ingen stress bara ta det lugnt och vila ut precis nar man vill, garna storsta delen av dygnet.


Imorgon som blir var sista heldag tillsammans har vi slatt pa stort! Jag, sebbe & gurra har oppnat stora planboken och bokat en stor bat inkluderat frukost, lunch och x antal dyk pa barriarrevet, hoppas bara pa riktigt bra vader sa vi iallafall far en sista lyckad dag tillsammans! Sedan pa kvallen blir det klassisk australiensisk bbq med kangaru pa menyn nere vid stranden, grande!

Sa trakigt men sant lamnar vi detta gang den 26e, har vatt en riktigt trevlig manad trots regn, storm och cykloner.
Vi man kommer iallafall hem som halvproffesionella casino, plump & chicago spelare, det ar en sak som ar sakert!

Pa aterseende! / F

Kommentarer
Postat av: Mamma Carin

Tack för lite ny uppdatering, det var på tiden! Stackars Malin vad du måste utstå med camping o segling, sjösjuka är inte kul. Fredrik ditt släktskap till koalabjörnarna är känd sedan många år tillbaka.:) Förresten idag har vi haft både snö o hagel så fortsätt pressa!

2009-03-24 @ 21:19:48
Postat av: pAUL

DET ÄR BRA ATT NI SEGLAT UNDER BRA FÖR HÅLLANDE, NU NÄR DET DRAR IHOP SIG TILL SEGLING HEMMAVID,KAPPSEGLINGARNA ÄR BOKADE

2009-03-27 @ 07:30:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0