Regn, regn och reegn...

Ja, det e nog det enda vi sett dom sensatse fem dagarna!!! Nu borjar det krypa liite i benen. Trodde forsta att alla vara planet forsvunnit helt nu men efter ett lyckat samtal i morse har vi kunnat skjuta fram vara utflykter sa pa lordag drar vi forhoppningsvis ut till Fraiser o campar :) Campa e kanske inte rikgit min starka sida meeen, alla sager att man maste aka ut o gora denna utflykt sa har jag inte mycket till val!

Nej annars har val vara dagar mest gatt ut pa att forsoka fa tiden att ga! Vi bor nu i en hala, kan tanka mig att det e lika stort som Skegrei ungefar..Alltsa iiingeting att gora!!! Det storsta som hander e nog nar vi ska ata, vi har kommit fram till att det faktiskt e det basta under dagarna, saa kul har vi det:) Har blivit en del kortspel ocksa, inte sa trist det heller!

Lite bilder har, pa var 'treevligt', regniga, blota vardag! Det e tuuur vi har varandra i alla fall haha :) Lilla familjen:P







Tuur sebbe tankt pa allt o kunde lana ut sin lilla regnjacka ;)



Nu e det dags for lite taco buffe.. fiiiiiint!

//M

Kommentarer
Postat av: Lotta

Malin, du som ääälskar att campa??? Det har din fassa sagt!

2009-03-12 @ 17:22:39
Postat av: Martin - the bitter sweet one

Här har vi en som inte har kontakter till Skegrie-underground, vi har den berömda gatufesten som bara x-antal person får gå på(jag får), annars är där en väntelista, eller med rätt kontakter så kanske man får en inbjudan(fråga Gustaf). Vi har inomhus poolfester, vi har Altonas brottningslokal - den ni! fan bättre än jävla magasinet och kristall. Pubar behöver vi inte, det är bara att knacka på till vem som helst så blir det en jävla fest. Ett jävla dåligt exempel Malin! Hoppas inte Skegrie-Ingmar får reda på det här..

2009-03-13 @ 18:07:10
URL: http://paralleluniverse.blogg.se/
Postat av: Sigge Ståhl

Vem vann på kortspelet???

Hoppas det blev Sebastian!

2009-03-14 @ 03:58:28
Postat av: En i Aussie ganget

Ledsen att gora dig besviken Sigge, men Sebastian ar ingen hojdare, han far jamt stryk av Figge i casino ;)

2009-03-17 @ 10:49:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0